Vbrizgovanje dermalnih polnil

  1. ... ALI BO BOLELO?

Strah pred bolečino je ena od prvih ovir, s katero se pacienti srečajo pri injekcijah. Pred začetkom vbrizgavanja dermalnega polnila 94 % pacientov misli, da jih bo bolelo.

TEOSYAL® omogoča nežno in nebolečo hialuronsko injekcijo. Ker razumemo vašo skrb pred bolečino, vam TEOXANE laboratoriji sedaj lahko ponudijo obsežen nabor izdelkov, ki vsebujejo lokalni anestetik lidokain. Lidokain je najpogosteje uporabljen lokalni anestetik v svetovnem merilu, ki vam zagotavlja optimalno udobje med vbrizgavanjem.

... ALI BODO REZULTATI IZGLEDALI NARAVNO?

Hialuronska kislina v TEOSYAL® implantatih je biokompatibilna, naravna in se resorbira. Kvaliteta in čistost TEOSYAL® hialuronskih gelov zagotavlja naravne in hitre rezultate že s samo enim tretmajem, ki traja od 10 do 15 minut.

TEOSYAL® asortiman vključuje nekaj ekskluzivnih in dopolnilnih izdelkov, ki polnijo in v trenutku zgladijon gube, pri tem pa ohranjajo naravne značilnosti izraza vašega obraza. Naravno in diskretno, vaš obraz ponovno dobiva svoj gladki videz.

... ALI BODO OSTALE BRAZGOTINE?

Na mestu vbrizga se lahko pojavita rdečica in rahlo nelagodje. Zahvaljujoč čistosti TEOSYAL® gelov učinki vbrizgavanja navadno izginejo v nekaj urah. Vsakdanjemu življenju se lahko vrnete takoj pro vbrizgavanju.

Da bi vam zagotovili še večje udobje, so TEOXANE laboratoriji razvili linijo kozmetičnih izdelkov, ki vsebujejo hialuronsko kislino. Kozmetični izdelki so posebno namenjeni hitri obnovi, popolnemu udobju in diskretnosti takoj po vašem estetskem postopku.

  1. OBNAVLJAMO S PRE/POST: Obnovitvena in pomirjujoča nega. 
  2. POPRAVLJAMO Z COVERING REPAIR: korektivna podlaga z veliko močjo prekrivanja, SPF 15.
  3. VLAŽIMO IN KREPIMO Z ADVANCED FILLER: Izjemno hranljiva krema proti gubam.
  4. REZULTAT: Vsakdanjemu življenju se lahko vrnete takoj po vbrizganju polnila. Dan za dnem pa je vaša koža bolj čvrsta, napeta ter intenzivno navlažena.