Novice

11. 05. 2020

Obvestilo koronavirus

V veljavo je stopil Odlok o prenehanju veljavnosti Odloka o začasnih ukrepih na področju zdravstvene dejavnosti zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 (Ur.l. RS, št. 65/2020, z dne 8.5.2020), na osnovi katerega je dovoljeno ponovno opravljanje zobozdravstvenih storitev v Republiki Sloveniji.

V Studiu Korošec bomo z delom pričeli v ponedeljek, 11.5.2020. SPREJEMAMO SAMO NAROČENE PACIENTE. Za naročanje nas lahko pokličete na 05 389 10 45 ali pišete na info@studio-korosec.eu. V tednu od 11. do 15. 5. smo dosegljivi v dopoldanskem času med 9:00 in 13:00.

Začeli smo s pripravo prioritet pri sprejemu pacientov glede na nujnost posegov. Najprej bomo pričeli z zdravljenjem pacientov z bolečinami in primeri, ki so že v procesu zdravljenja. Vse, ki ste imeli in imate že rezervirane termine, bomo v kratkem poklicali in določili nove datume. Terminska prerazporeditev je potrebna oziroma nujna, ker sicer ni mogoče organizirati nemotenega poteka dela.

Vljudno vas prosimo, da sledite našim navodilom, ki jih boste dobili po elektronski pošti ali telefonu in tako pripomorete, da bomo lahko čim bolj upoštevali vaše želje in potrebe.

20. 04. 2017

Invisalign - nevidna alternativa fiksnemu zobnemu aparatu

V zobni ambulanti Studio Korošec nudimo ''nevidni'' zobni aparat INVISALIGN. Invisalign je udobna, prozorna in snemljiva alternativa fiksnemu zobnemu aparatu.

23. 03. 2017

Humanitarno-medicinska odprava

V preteklem letu so se štirje mladi zdravniki udeležili trimesečne humanitarne odprave na Papui Novi Gvineji. Veseli nas, da je bila humanitarno-medicinska odprava uspešna in ponosni, da smo z našo podporo bili del nje.

tl_files/Papua2016.jpg

26. 01. 2016

Klub Studio Korošec

Spoštovana pacientka, spoštovani pacient!

Obveščamo Vas, da smo pričeli z vpisom v Klub Studio Korošec. Več o članstvu v Klubu si lahko preberete tukaj.

V Klub se lahko vpišete vsak dan v ordinacijskem času.

21. 12. 2015

Prekinitev izvajanja koncesijske dejavnosti

Spoštovana pacientka, spoštovani pacient!

Obveščamo Vas, da smo v Studiu Korošec d.o.o. s 1. 1. 2016 prenehali z izvajanjem zobozdravstvenih storitev z naslova zdravstvenega zavarovanja, saj smo se po več kot 25 letih sodelovanja z ZZZS odločili za samostojno pot.

Pacienti boste lahko izbrali novega zobozdravnika koncesionarja, ki ima sklenjeno pogodbo z ZZZS.
V kolikor boste želeli nadaljevati z zobozdravstveno oskrbo v naši ambulanti tudi v prihodnje, Vam bodo naše storitve na voljo samoplačniško po veljavnem ceniku.

Vsi pacienti, ki že imate dogovorjen termin v letu 2016 in bi storitev opravljali samoplačniško, nas o tem prosimo obvestite.

Obenem smo pripravili novost za vse obstoječe in nove paciente - Klub Studio Korošec.

Včlanitev v Klub Studio Korošec Vam za letno članarino v višini 200,00 EUR omogoča koriščenje različnih zobozdravstvenih storitvev. Pisni dogovor med pacientom in zobozdravnikom se sklene za obdobje petih let. Po preteku dveh let lahko pacient koristi še dodaten 5% popust na preostale zobozdravstvene storitve. Otrokom do 15 leta je članstvo na voljo za 150,00 EUR, za tretjega in vsakega nadaljnjega otroka iz iste družine pa je brezplačno.

Več informacij o članstvu je na voljo na naši spletni strani, lahko pa nas kontaktirate osebno v ordinacijskem času ali preko e-maila.

Zahvaljujemo se Vam za Vaše izkazano zaupanje v preteklih letih in upamo, da bomo tudi v prihodnje ostali Vaš partner za lep nasmeh.

 

STUDIO KOROŠEC d.o.o.

Hrvoje Korošec, dr. dent. med.