Novice

26. 10. 2020

Prilagojen delovni čas

Ambulanta dela po prilagojenem urniku. SPREJEMAMO SAMO NAROČENE PACIENTE.

Za naročanje nas lahko pokličete na 05 389 10 45 ali pišete na info@studio-korosec.eu.

Telefonsko smo dosegljivi ob ponedeljkih, sredah in petkih med 9:00 in 12:00; ob torkih in četrtkih pa med 14:00 in 17:00.

20. 04. 2017

Invisalign - nevidna alternativa fiksnemu zobnemu aparatu

V zobni ambulanti Studio Korošec nudimo ''nevidni'' zobni aparat INVISALIGN. Invisalign je udobna, prozorna in snemljiva alternativa fiksnemu zobnemu aparatu.

23. 03. 2017

Humanitarno-medicinska odprava

V preteklem letu so se štirje mladi zdravniki udeležili trimesečne humanitarne odprave na Papui Novi Gvineji. Veseli nas, da je bila humanitarno-medicinska odprava uspešna in ponosni, da smo z našo podporo bili del nje.

tl_files/Papua2016.jpg

26. 01. 2016

Klub Studio Korošec

Spoštovana pacientka, spoštovani pacient!

Obveščamo Vas, da smo pričeli z vpisom v Klub Studio Korošec. Več o članstvu v Klubu si lahko preberete tukaj.

V Klub se lahko vpišete vsak dan v ordinacijskem času.

21. 12. 2015

Prekinitev izvajanja koncesijske dejavnosti

Spoštovana pacientka, spoštovani pacient!

Obveščamo Vas, da smo v Studiu Korošec d.o.o. s 1. 1. 2016 prenehali z izvajanjem zobozdravstvenih storitev z naslova zdravstvenega zavarovanja, saj smo se po več kot 25 letih sodelovanja z ZZZS odločili za samostojno pot.

Pacienti boste lahko izbrali novega zobozdravnika koncesionarja, ki ima sklenjeno pogodbo z ZZZS.
V kolikor boste želeli nadaljevati z zobozdravstveno oskrbo v naši ambulanti tudi v prihodnje, Vam bodo naše storitve na voljo samoplačniško po veljavnem ceniku.

Vsi pacienti, ki že imate dogovorjen termin v letu 2016 in bi storitev opravljali samoplačniško, nas o tem prosimo obvestite.

Obenem smo pripravili novost za vse obstoječe in nove paciente - Klub Studio Korošec.

Včlanitev v Klub Studio Korošec Vam za letno članarino v višini 200,00 EUR omogoča koriščenje različnih zobozdravstvenih storitvev. Pisni dogovor med pacientom in zobozdravnikom se sklene za obdobje petih let. Po preteku dveh let lahko pacient koristi še dodaten 5% popust na preostale zobozdravstvene storitve. Otrokom do 15 leta je članstvo na voljo za 150,00 EUR, za tretjega in vsakega nadaljnjega otroka iz iste družine pa je brezplačno.

Več informacij o članstvu je na voljo na naši spletni strani, lahko pa nas kontaktirate osebno v ordinacijskem času ali preko e-maila.

Zahvaljujemo se Vam za Vaše izkazano zaupanje v preteklih letih in upamo, da bomo tudi v prihodnje ostali Vaš partner za lep nasmeh.

 

STUDIO KOROŠEC d.o.o.

Hrvoje Korošec, dr. dent. med.